5411NR
ZEELAND
tel. 06-20289443

Opstelling VCO 1

VCO heeft in een goede wedstrijd met 6-2 gewonnen van MOSA'14. Er stond na de wedstrijd een aftankzondag op het programma, en de biertjes smaken dan altijd beter als er gewonnen is. Met deze gedachte ging VCO de wedstrijd in, en vanaf het begin van de wedstrijd waren ze dan ook duidelijk de bovenliggende partij.

Met veel beweging en snelheid werd de verdediging van MOSA onder vuur genomen, maar helaas stond in het begin het vizier nog niet helemaal op scherp. Gelukkig was daar uiteindelijk toch de 1-0 van Niels, die een voorzet overtuigend binnen schoot. Dit was het startsein voor misschien wel de beste eerste helft die VCO ooit gevoetbald heeft. MOSA kreeg maar geen grip op onze snelle aanvallers, en ook voorin kon MOSA geen potten breken door goed verdedigend werk. Dit leverde uiteindelijk een 4-0 ruststand op, door nog twee doelpunten van Nick, en eentje van Tomas.

Met zo'n riante voorsprong de tweede helft in was een ongekende luxe, en het is dan altijd de kunst om de tegenstander geen geloof meer te geven in een goed resultaat. Helaas begon VCO niet scherp aan de tweede helft, en stond het binnen 5 minuten alweer 4-2. Hierdoor ging MOSA weer geloven in een goed resultaat, en dat leverde nog een paar hachelijke momenten voor de goal van VCO op. Gelukkig werd dit geloof door Nick vakkundig de grond in geboord, door een fantastische pegel met links. Hiermee maakte Nick zijn hattrick compleet, en kreeg VCO weer wat meer lucht. Vrij snel hierna maakte Roel er ook nog 6-2 van, waarmee de wedstrijd gespeeld was.

Iedereen kon zichzelf hierna in zijn boerenkostuum hijsen, en opmaken voor een mooie aftankzondag. En zoals gezegd, smaakten de biertjes door deze ruime overwinning een stuk lekkerder!