5491ZK
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-474093

Opstelling VCO 1

Tegen het hooggeklasseerde sv Olland heeft VCO met 3-1 verloren. Ondanks de verliespartij was het zeker wel een wedstrijd om tevreden over te zijn, want net als vorige week werd er weer een kampioenskandidaat "het vuur aan de schenen gelegd", zoals Mario het zo mooi verwoordde in de krant.
Na een vroege 1-0 van Olland door een strak schot in de kruising, kwam de wedstrijd wat meer in balans met kansjes over en weer. Helaas wilde de goal bij VCO niet vallen, en werd er nog een bal van de lijn gehaald. In ongeveer de laatste minuut van de eerste helft maakte Olland wel de 2-0, waarmee we gingen rusten.
In de tweede helft begon VCO sterk, en in de 46e minuut was het al raak. Een mooie aanval werd goed afgerond door Nick. Helaas konden we hierna niet doordrukken, en viel uiteindelijk de 3-1 uit een verre ingooi. Na deze goal probeerde VCO nog wat te forceren door achterin 1 op 1 te gaan spelen, en hierdoor kwam er druk op Olland te staan. Helaas was er te weinig tijd meer, en floot de scheidsrechter na precies 90 minuten af.