5438NT
GASSEL
tel. 0486-422167

Opstelling

De wedstrijden tegen Gassel waren in overleg omgeruild, waardoor VCO vandaag de "thuiswedstrijd" uit in Gassel speelde.
Het was vooraf een hele zoektocht om een keeper te vinden, maar uiteindelijk hebben Mike en Bram ons uit de brand geholpen.
Heel druk werd het niet voor ze, want op een hele belangrijke redding van Mike na in de eerste helft, hebben ze beide niet veel te doen gehad.

VCO was in Gassel de bovenliggende partij, en dit leverde al vroeg in de wedstrijd een voorsprong op. Nick, die de laatste weken goed op dreef is, schoot prachtig raak via onderkant lat. Hierna had VCO tot een kwartier voor rust de controle over de wedstrijd, maar moest het toch nog opletten in de omschakeling van Gassel. Een van zo'n momenten leverde een enorme kans op, maar Mike kwam goed uit zijn goal en wist de 1 op 1 te stoppen.

In de tweede helft nam VCO weer het initatief, en had het eigenlijk weinig te duchten van Gassel. Bram, die Mike had vervangen in de rust, had een vrij rustige middag. Nadat Niels de 2-0 had binnen geschoten, probeerde Gassel met meer mensen voorin nog wat te forceren, maar de verdediging van VCO hield stand. Toen daarna ook nog de 3-0 viel door een mooie volley van Niels, was het geloof bij Gassel helemaal weg en kon VCO de wedstrijd rustig uit voetballen. Het had uiteindelijk misschien nog wel vaker kunnen scoren, maar helaas waren de ballen breed net iets te kort om tot een schietkans te komen.

Al met al een goede wedstrijd van VCO, en zo konden de drie punten mee naar 't Oventje gaan.